Majorens sidste hilsen

 

 

Majorens sidste hilsen:

Kriminalroman.

Bind 4 i serien om kriminalbetjenten Christian Krake.

Forlag:     mellemgaard

Udgives som:     Bog 300 sider     E-bog     Lydbog

 

 

Bagsidetekst: 

Efterår.

     Under en stærk storm sidder en kvinde alene i sin villa. Isoleret. Deprimeret. Mentalt hårdt presset af en dyb hemmelighed, hendes mand har indviet hende i, begår hun selvmord.

     Politianmeldelsen kommer fra naboen.

     Kriminalassistent Christian Krake bliver sendt ud for at undersøge forholdet. Han ender med at stå med en uhyre vanskelig sag, dele af kriminalpolitiet i København har kendt til igennem fire måneder, men uden at kunne opklare.

     Krake finder ud af, hvilken forrykt handling kvindens mand, en major, dækker over - og hvorfor kriminalpolitiet ikke har kunnet opklare sagen. 

 

 

Lektørudtalelse - Majorens sidste hilsen:

Kort om bogen:

... Velskrevet dansk krimi til alle som elsker en spændende krimi.

Beskrivelse:

... en hemmelighed, der i høj grad ryster hende.

... Krake udfordres på sine deduktive evner, da han finder ud af, at der er en grund til, at majoren dækker over sin hemmelighed, og det ikke er sjusk, at kriminalpolitiet endnu ikke har kunnet opklare sagen.

Vurdering:

Vellykket krimi, der virker troværdig i sin beskrivelse af opklaringsarbejdet, måske fordi Lars Bedsted Gommesen i en årrække var ansat hos kriminalpolitiet i København. Spændende plot, der gør, at man får lyst til at læse mere om kriminalassistent Christian Krake.

Andre bøger om samme emne/genre:

Kan sammenlignes med politiromaner af fx Adler-Olsen, Jo Nesbø eller Arne Dahl.

 

Carsten Güllich-Nørby