Desperat

 

 


Desperat:

Kriminalroman.

Bind 6 i serien om kriminalbetjenten Christian Krake.

Forlag:  mellemgaard

Udgives som:     Bog 304 sider     E-bog     Lydbog 

 

Bagsiden:

En kriminalkommissær fra narkopolitiet i København bliver fundet på en sexklinik, nøgen og stærkt påvirket af euforiserende stoffer. Han kan ikke huske, hvem han er og ved ikke, hvor han befinder sig. På sengen ligger en ung thaikvinde - dræbt.

To projektiler smælder kort tid efter ind gennem et vindue på politigården i København - kriminalpolitiets topchef tumler dødeligt såret omkuld på sit kontor.

Kriminalbetjent Christian Krake og nogle garvede efterforskere finder under en forrygende storm en åbning i den desperate sag - sporere fører opad i samfundet, til et superfængsel og til Italien.

 

Fra bogen:

En isnende kulde løb igennem ham. Der lå en død kvinde ovre på dobbeltsengen. ... Kønshårene var væk. De ydre skamlæber var piercede, to små sølvringe i hver. ... Chokeret så han ned ad sig selv. Han var selv helt nøgen! ... Forvirret så han, at et præservativ var trukket over hans slappe lem ... han havde ikke haft sædafgang. ... Nogen tog i håndtaget - ruskede i det. Det er politiet! Åbn døren! råbte en mand med en dyb, kommanderende stemme.