Sjælens øje

Sjælens øje


Romanens forside viser Vesterbrogade fotograferet fra Rådhuspladsen i København, dér hvor bogens handling indledes.


Sjælens øje:
Kriminalroman.

Bind 1 i serien om kriminalbetjenten Christian Krake.

Forlag:     SAGA Egmont / Lindhardt og Ringhof

Udgives som:     Bog 305 sider     E-bog     Lydbog

                           

Lidt om handlingen:
En regnfuld, stormende nat falder romanens hovedperson, kriminalassistent Christian Krake, bevidstløs om på gaden. Da han vågner, ligger hans liv i ruiner. Han kæmper for at rejse sig, for at overleve som menneske i et job, der allerede har kostet ham alt for meget, blandt andet ægteskabet med hans elskede Nasol. For ham bliver forsøget på at rense sit navn og komme til bunds i dét, der nær havde slået ham ihjel, en personlig rejse, en kamp for at holde fast på sig selv.


Fra bogen:

Lyden fik mig til at rejse mig og se ud på gaden. Herfra, hvor jeg står nu. Jeg så ikke den bevidstløse mand med det samme, men en skraldespand, som rullede hen ad Vesterbrogade og sendte affald op i luften. Stormen slog til spanden. Som en sværvægter til en fluevægter. Hårde, præcise stød, som fik spanden til at tumle videre ned ad gaden med kaskader af uhumskheder efter sig ... Jeg anede omridset af den livløse mand, som lå på maven på fortovet. Altså Dem, hr. Krake. Jeg tilkaldte en ambulance. Anonymt.


... får læseren til at føle, at han er med, ikke blot som tilskuer, men helt henne ved anholdelserne.
Berlingske Tidende


... det betyder, at vi endelig i Danmark har fået en krimiforfatter, der hen ad vejen vil kunne udvikle sig til at blive lige så god som den svenske kollega Henning Mankell.
Fyens Stiftstidende